IT Dienstverlening

E-waste vermijden – Nieuw leven voor oude hardware

Na enkele jaren trouwe dienst komt u tot de vaststelling dat de hardware van uw computer, laptop, server niet meer voldoet om Windows (comfortabel) te gebruiken. Uw toestel is daarom niet onbruikbaar geworden.

Peeten IT Services is zeer ervaren met Linux. Linux is net zoals Windows en Mac een besturingssysteem. Met Linux kan je uw toestel opnieuw gebruiken, het is stabiel, werkt vlotter en is ook een stuk veiliger. Linux is opensource, je hoeft er geen licentie voor te betalen en je beschikt steeds over de nieuwste updates.

Wij installeren Linux op uw toestel(len), recupereren data indien nodig en zorgen voor een korte opleiding inzake het gebruik.

Mail ons vrijblijvend uw specifieke vraag

IT Outsourcing

Zijn er bepaalde IT gerelateerde opdrachten die je wenst uit te besteden? Dan ben je bij Peeten IT Services aan het juiste adres.

Wij hebben ruime ervaring in een aantal domeinen waarin we voor uw bedrijf een meerwaarde zijn:

  • Configureren van nieuwe toestellen en integreren in uw bedrijfsnetwerk
  • Upgraden van toestellen
  • Linux Raid
  • Synology NAS

Mail ons vrijblijvend uw vraag

Synology NAS

Wij zijn erkend partner van Synology en bieden nieuwe hardware, on site installatie en onderhoud aan.
Ervaart u een probleem? Wenst u preventief onderhoud van uw systeem? Wenst u advies, een upgrade of nieuw systeem?

Peeten IT Services zorgt voor goed functionerende opslagmogelijkheden.

Mail ons vrijblijvend uw vraag

Ontzorging Linux systemen

Linux Servers en Clients zijn een essentieel onderdeel geworden in de moderne digitale infrastructuur.
Bedrijven, organisaties en individuen vertrouwen op deze systemen voor cruciale operationele processen, maar het onderhoud ervan kan een complexe en tijdrovende taak zijn.

Peeten IT Services zorgt voor het up to date brengen van uw apparaten en kijkt systeemprestaties na om preventief te anticiperen op mogelijke problemen. Uw bedrijf kan zich zo concentreren op de kernactiviteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over technische details.

Het actueel houden van Linux-systemen omvat verschillende aspecten, waaronder software-updates, beveiligingspatches, configuratiebeheer en prestatieoptimalisatie.
Deze taken vereisen niet alleen expertise, maar ook monitoring en proactieve interventie om potentiële problemen te voorkomen.

Ten slotte is het belangrijk om regelmatig back-ups te maken van belangrijke data om het risico op gegevensverlies tot een minimum te herleiden.

Een andere vraag?

Contacteer ons vrijblijvend